drnox_profile.jpg

Dr. Nox

Dr. Nox is Bart Castricum, muziekliefhebber en party organisator uit Amsterdam (NL)

Al op jonge leeftijd begon hij met muziek maken in bandjes, als toegewijd drummer percussionist hield hij zich bezig met het spelen in meerdere bands in verschillende stijlen. Na zichzelf ruim 15 jaar ontwikkeld te hebben als muziekant ondekte hij op een avond in 2010, in de kerk van ruigoord de psytrance. Al snel was hij verkocht en begon met het organiseren van feesten. Dit resulteerde in de eerste editie van EQUINOX op een boerencamping op texel. “Het was een grote chaos en een berg ongeregeldheid maar ondank alles een knalsucces dat we nooit verwacht hadden”.

Voortbordurend op dit succes volgen er meer feesten door het hele land en uiteindlijk meerdere succesvolle editie's in Amsterdam, in het inmiddels gesloten pand 14.

Niet lang nadat hij begon met het organiseren van psytrance feesten begon hij ook met draaien. “in 2012 draaide ik voor het eerst live voor publiek, Daarna ging het snel, met name vanwege zijn ruime ervaring als bandmuzikant werden de sets beter en beter, en de feesten groter. Inmiddels heeft dr.nox gedraaid voor vele verschillende organisaties waaronder; Ruigoord (TOE), psy-fi, pandemonium, combined forces, 3rd bit events.

Eind 2018 zijn we gestart met psyfusion network. Met 4 toegewijde mensen die allemaal passe hebben voor top notch muziek, geluid, decoratie en supergezellige feesten werken we weer met frisse moed aan het nadenken over nieuwe evenementen.

Soundcloud | Mixcloud | Twitter | Facebook